PENDAFTARAN BARU MENGAJI ABATAWHATSAPP KINI DI BUKA

AbataWhatsapp 03

Tak sangka belajar mengaji bertajwid Kaedah Abata group pertama dan group ke-2 menggunakan medium Whatsapp mendapat sambutan menggalakkan.
.
.
Ia di panggil pengajian ‪#‎AbataWhatsapp‬
.
.
Senang belajar, perasaan malu pun tak da. Senang belajar daripada asas.
.
.
Apa kata mereka di Group 1:
.
.
“terima kasih ustaz…boleh bljr cara makraj huruf…, bila2 masa je kita boleh lakukn..x de kongkongan waktu..t.kasih ustaz”. Norashikin Karim.
.
.
“Best lh Ustaz…penerangan yg sangat jelas…mudah mengikutinya…Aamii..n 2x”. Zainab Raub.
.
.
“Sambil blajar dapat ajar anak2 saya jgak…mekasih ustaz”. AaSeri Arabiah.
.
.
“Amat membantu bagi yang lemah seperti saya. Sistem Abata nampak kaedah pembelajaran dia..tq sekali lagi Ustaz”. Zulle Razak
.
.
Dan banyak lagi feeback yang menarik.
.
.
In Shaa Allah, tidak berapa lama sahaja lagi, mereka ini akan boleh baca Quran dengan sebutan huruf yang baik dengan bacaan bertajwid.
.
.
Kan bagus jika anda juga beroleh yang sama.
.
.
Boleh baca Quran banyak-banyak dan khatam setiap kali bulan puasa.
.
.
Boleh sedekahkan bacaan berkualiti untuk ahli keuarga yang telah pergi dahulu menjemput ilahi…terutama ibubapa atau adik beradik anda.
.
.
Boleh ajar anak jugak.
.
.
Hidup rasa lebih berkat kalau anda pandai baca Quran dan membacanya setiap hari.
.
.
Bukan ke fitrah anda megatakan, aku sayang islam, aku sayang nabi, aku sayang Allah, aku nak masuk syurga…
.
.
Jadi, aku wajib tahu baca Quran.
.
.
Tak takut ke aku dengan Allah? Neraka? Ya Allah… ampuni aku, bantu aku ya Allah…. Jika ini jalannya, ringankan tangan ku untuk bersama mereka.
.
.
Saya target nak mulakan kuliah pengajian baru ni pada 1/9/2016 ni. Selepas tarikh ni tutup kemasukkan lah kiranya.
.
.
Semoga anda yang joint pun mendapat keberkatan yang melimpah ruah dan mudah belajar.
.
.
Apabila kuliah sudah bermula, tiada lagi kemasukan baru.
.
.
Saya harap tak jadi seperti group terdahulu.
.
.
Ada yang left group.
.
.
Apabila kuliah bermula dan saya postkan di personal FB cara kami belajar dan mengajar di AbataWhatsapp, ada yang merayu nak masuk balik.
.
.
Inilah antara peluang mereka jika nak masuk balik.
.
.
Nak masuk group pertama dah tak boleh dah.
.
.
Jadi, cepat pm saya No. Tel dan alamat email jika anda berminat.
.
.
Quota terhad sebab saya tak boleh nak layan ramai sangat orang.
.
.
Sekali lagi, saya target nak mulakan kuliah pengajian baru ni pada 1/9/2016 ni.
.
.
Apabila kuliah sudah bermula, tiada lagi kemasukan baru.
.
.
.>>>>>>>>>>>>>>>>>>
So, berminat?
.
Sila whatsapp mereka di bawah ini
.
Kelantan
Siti Nurul Izzati – 0182758788
Muhammad Hafizuddin – 0193118046

Pahang
Ummi Masyitah – 0189125659
Sulaiman – 0192968934

Terengganu
Rahimah – 0132294841
Lutfi Lokman – 0199939723

Rafiza- 0123170696
Syahmi – 0132772780

Seremban Melaka
Faiz – 0146069563

Selangor
Suaibah – 0122542987
Nita – 0183931322
Asrulnizam – 0133147076
Zairol – 0104117923

Wilayah Persekutuan KL
Afiq Aizuddin – 0133796356

Perak
Fatin Mastura – 0132747969
Zaiful Nizie – 0182777072
P. Pinang
Rahimi – 0195776211

Sabah / Kedah / Perlis
Hasri – 01111544410

Sarawak
Ahmad Saipuddin – 0192553325

.>>>>>>>>>>>>>>>>>>
.
.
Jangan takut, dalam masa sebulan jika tak sesuai dengan cara kami, jaminan wang anda dikembalikan.
.
.
Ni.. contoh kuliah untuk Group Pertama yang saya post dekat FB personal saya.
.
.
https://www.facebook.com/ustahmads/posts/10204574428079513
https://www.facebook.com/ustahmads/posts/10204612704316395?pnref=story
https://www.facebook.com/ustahmads/posts/10204607681550829
https://www.facebook.com/ustahmads/posts/10204635609129001
.
.
Jumpa anda di group mengaji AbataWhatsapp nanti.
.
.
Info lanjut…. boleh ke sini
.
http://goo.gl/8J1U2A
http://goo.gl/8J1U2A
http://goo.gl/8J1U2A